MarielystWeb præsenterer Begivenheder | Events

1

Folkekøkken og foredrag: Jens Werner: Mit liv med dans - på Højskolen

Mandag den 28. oktober kl. 18:30 - 21:30
Folkekøkken og foredrag: Jens Werner: Mit liv med dans

Et liv med dans

Jens Werner, kendt fra Vild med Dans, fortæller om sit liv i dansens tjeneste på Højskolen Marielyst mandag 28. oktober kl. 19:30

Jens Werner er danser, danseinstruktør og dansedommer, og så er han kendt fra tv-programmet “Vild med Dans”, der netop nu løber på sin 16. sæson.

Jens Werner begyndte allerede sin dansekarriere som 5-årig, og derefter blev verdensmester i selskabsdans i 1994. Derudover har han været Danmarks-, Nordens- og Europamester. Dermed er Jens Werner den mest vindende danser i Danmark.

I 2005 startede Jens Werner som dommer i TV2-programmet “Vild med Dans”, og har været det siden. I 2006 startede Jens danseskolen “Jens Werner Dans”, som han har drevet lige siden sammen med hans hustru, Anette Werner.

I sit foredrag om sit liv med dans vil Jens Werner tage publikum med på en rejse gennem sit liv i dansens tjeneste. Oplev dansen på en helt ny måde, og se den benhårde vej til at opnå det største inden for dette feltet – at blive verdens bedste danser. Jens Werner er kendt som en underholdende fortæller med masser af gode grin og plads til eftertanke.

Foredraget med Jens Werner er det fjerde af højskolens efterårsforedrag i samarbejde med LOF under overskriften ”Folkekøkken og Foredrag”. Det betyder, at man kan spise med ved højskolens middag kl. 18:30 før foredraget kl. 19:30.

Billetter kan købes på højskolens hjemmeside (www.hsmarielyst.dk/arrangementer) og hos LOF i Nykøbing. Der er et begrænset antal billetter til middagen. Pris for middag og foredrag er 175 kr. Foredraget alene koster 100 kr.

marielyst topbillede

Tid & Sted

Dato 28-10-2019
Pris Se prisen
Sted Højskolen Marielyst