Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Folkekøkken & Foredrag: Søren Pilmark i Koncertsalen på Højskolen Marielyst

27. marts Kl. 18:00 - 21:30

Kr. 150 – Kr. 270

Succesfuld både på papiret og på scenen

Tag med Søren Pilmark bag kulissen, når han fortæller levende og muntert om sit relativt nye forfatterskab og sin lange skuespillerkarriere.

I 2021 kom historien om Laurits og Valdemar. Sidste år udkom så fortsættelsen Eva og Anna. Begge er titler på varieté-romanerne skrevet af Søren Pilmark, der ellers hidtil primært har været kendt for sine mange år foran kameraet og på de skrå brædder. Fremover vil han dog være kendt for både sit skuespil og sit forfatterskab. I hvert fald høstede han fem stjerner for ”Varieté – Eva og Anna” i Berlingske fordi han ifølge anmelderen med stor bravour formår at dosere tematikker og det kæmpestore persongalleri, så det samlede værk fremstår som en elegant, simrende gryderet, der bare bliver bedre og bedre.

Mandag den 27. marts kl. 19.30 kan du høre Søren Pilmark fortælle om både sine bøger og sin mangeårige karriere som skuespiller, når han gæster Højskolen Marielyst. I sit foredrag kommer han ind på skriveprocessen, tanker og inspiration, der ligger bag karaktererne, om sparringen med Jussi Adler Olsen og ikke mindst reaktionerne fra kollegaer og læserne.

Foredraget er dog mere end bare et forfatterforedrag: Det er guldgrube af indsigt i livet på scenen og bag tæppet. En indsigt, som entertaineren og skuespilleren helt naturligt besidder efter 40 år i underholdningsbranchen, hvor han for længst har slået sit navn fast. De mange år på scenen og det store lærred skinner da også tydeligt igennem i Søren Pilmarks populære bøger, der udspiller sig omkring et jysk provinsteater i starten af 1900-tallet.

Inden foredraget byder Sømærket Bistro og Bar på Torvet i Marielyst på folkekøkken.

Foredraget er arrangeret i samarbejde med LOF Lolland Falster.

Billetter
Billetter til Folkekøkken & Foredrag koster 270 kr. + gebyr, hvor du inden foredrag får et lækkert måltid mad med i prisen hos Marielyst Bistro & Bar. Vil du spise med inden foredraget, skal billetten købes inden kl. 12.00 på dagen. Vil du blot høre foredraget, koster billetterne 150 kr. + gebyr. Eventuelle resterende billetter sælges på dagen fra kl. 19.00 ved højskolens koncerthus.

Du kan læse mere om foredragene og købe dine billetter på hsmarielyst.dk.

Foto: Ida Wang

 

Detaljer

Dato:
27. marts
Tidspunkt:
18:00 - 21:30
Pris:
Kr. 150 – Kr. 270
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, ,