Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Mød musiker og sanger Lone Wernblad, når hun i forbindelse med sit refugiumophold på højskolen fortæller om sin passion.

11. juni Kl. 14:00 - 16:00

Mød musiker og sanger Lone Wernblad, når hun i forbindelse med sit refugiumophold på højskolen fortæller om sin passion.

Lone Wernblad er musiker og sanger og derudover maler hun og spiller teater. Hun har læst pædagogik og psykologi samt læst på Rytmisk Musikkonservatorium og har en baggrund fra det nordiske musikmiljø.

Hun har udgivet flg. musik:

  • EP’en Den Musikalske Lykkepille
  • Singlen Vintereksil (2014)
  • Børne Ep’en Takt og Tone med Benjamin og Lone (2014)
  • Ep’en Et øjeblik fra Lone Wernblad (2011)
  • Årstiderne, hvor nummeret Vintereksil i en længere periode var det mest spillede på P5
  • Hvem passer på mig? (2018)

Hun er på refugieophold på højskolen, hvor du kan møde hende i årets anden Søndagssalon på højskolens lille scene i spisestuen. I søndagssalonen deltager hun i en samtale, hvor hun fortæller om sit liv og kunstnerliv. Der bliver rig mulighed for dialog undervejs.

Kl. 14.00 serveres nybagte boller med pålæg, kaffe/te samt højskolens lækre hjemmelavede lagkage. Salonen starter kl. 14.30.

Billetter

Billetter koster 125 kr. + gebyr inklusive kaffe/te, boller og kage. Er du medlem af Skolekredsen, får du billetten til 75 kr. + gebyr. Du kan købe max 2 billetter pr. medlemskab. Der er et begrænset antal billetter til dette arrangement, da det foregår i intime omgivelser i Spisestuen.

Er du medlem af Skolekredsen, indtast da dit medlemsnummer, FØR du vælger antal billetter – ellers fratrækkes rabatten ikke.

KØB BILLET

Detaljer

Dato:
11. juni
Tidspunkt:
14:00 - 16:00
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, , ,