Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Mød skuespiller Fritze von Hedemann, når hun i forbindelse med sit refugiumophold på højskolen fortæller om sine oplevelser foran kameraet.

8. oktober Kl. 14:00 - 16:00

Mød skuespiller Fritze von Hedemann, når hun i forbindelse med sit refugiumophold på højskolen fortæller om sine oplevelser foran kameraet.

Fritze von Hedemann er uddannet på Skuespillerskolen ved Århus Teater 1964-1967 og har spillet med på teaterscener rundt om i landet. På TV medvirkede hun i Sæson for LizaTag trappen gorilla og Her bor de gale. Hun spillede Nina i Henning Carlsens filmatisering af Svantes viser – Da Svante forsvandt og har medvirket i et afvekslende repertoire – både moderne og klassisk – på de forskellige landsdelsscener samt i København.

Indlæser af lydbøger

I mange år har hun arbejdet som indlæser af lydbøger samt speaks til TV. Sideløbende hermed har Fritze Hedemann skrevet dramatik, herunder forestillinger om kunstnerægteparret Anne Marie og Carl Nielsen, om Poul Henningsen og senest Sangen om Babette, hvor hun medvirker sammen med operasangerinden Tina Kiberg og pianisten Irene Hasager.

Fiktion og krimi

Hun er desuden forfatter af fiktion til diverse både danske og udenlandske ugeblade samt kriminovellesamlingen Gode Gys. Sidst men ikke mindst er hun en søgt dramalærer og har bl.a. undervist på Askov Højskole.

Hør om hendes kunstnerliv

Hun er på refugieophold på højskolen, og du kan møde hende i årets fjerde Søndagssalon på højskolens lille scene i spisestuen. I søndagssalonen deltager hun i en samtale, hvor hun fortæller om sit liv og kunstnerliv. Der bliver rig mulighed for dialog undervejs.

Kl. 14.00 serveres nybagte boller med pålæg, kaffe/te samt højskolens lækre hjemmelavede lagkage. Salonen starter kl. 14.30.

Billetter

Billetter koster 125 kr. + gebyr inklusive kaffe/te, boller og kage. Er du medlem af Skolekredsen, får du billetten til 75 kr. + gebyr. Du kan købe max 2 billetter pr. medlemskab. Der er et begrænset antal billetter til dette arrangement, da det foregår i intime omgivelser i Spisestuen.

Er du medlem af Skolekredsen, indtast da dit medlemsnummer, FØR du vælger antal billetter – ellers fratrækkes rabatten ikke.

KØB BILLET

Detaljer

Dato:
8. oktober
Tidspunkt:
14:00 - 16:00
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, , ,
Facebook