Home Events Folkekøkken & Foredrag: Abelone Glahn i Koncertsalen på Højskolen Marielyst

Folkekøkken & Foredrag: Abelone Glahn i Koncertsalen på Højskolen Marielyst

Flere og flere seniorer ønsker at fortsætte arbejdslivet, skønt al sprogbrug snarere antyder, at man skal stoppe, nedtrappe, afslutte, trække sig tilbage. De ønsker ikke nødvendigvis at forblive på deres nuværende arbejdsplads, men vil beskæftige sig med det, der kunne være allermest berigende i de aktive år, der måtte ligge foran dem: De starter for sig selv!

Nogle etablerer sig allerede, før pensionsalderen er nået, andre tager en efterlønspause for så – når pensionstidspunktet indtræffer – at have trukket vejret tilstrækkeligt til at begynde på ny, men nu med noget, de virkelig brænder for. Andre igen siger farvel til en arbejdsplads og kaster sig med det samme ud i konsulentvirksomhed, seriøs hobbyvirksomhed, freelancearbejde, bogskrivning eller ad hoc opgaver.

Et berigende tredje arbejdsliv med dig selv som egen chef

I foredraget ”Senior og selvstændig – tag hul på dit tredje arbejdsliv – nu som din egen chef” inspirerer og oplyser forfatter og selvstændig kommunikationskonsulent Abelone Glahn om, hvordan du kan frisætte de kompetencer, du har oparbejdet gennem mange år på arbejdsmarkedet, og skabe et berigende tredje arbejdsliv med dig selv og ingen anden som chef.

Undervejs kommer Abelone ind på spørgsmål som :

  • Hvordan ser det tredje arbejdsliv ud, når vi insisterer på at blive ved med at arbejde efter den officielle pensionsalder?
  • Hvordan fortsætter jeg et arbejdsliv, som jeg stadig er tilfreds med, men nu på egen hånd og uden andre chefer end mig selv?
  • Hvordan genopfinder jeg mig selv – ser mine kompetencer på nye, anvendelige måder?
  • Hvad skal der til for at starte en lille konsulentvirksomhed eller anden freelanceaktivitet som +60er?
  • Hvad er udfordringerne, barriererne, og hvad er fordelene og gevinsterne?

Bog til rabatpris

Ved foredraget er det muligt at købe Abelone Glahns bog “Senior Og Selvstændig – Tag Hul På Dit 3. Arbejdsliv” til rabatpris.
Du kan allerede nu hente en plan for din egen senkarriere her

Inden foredraget byder Restaurant Sømærket på Torvet i Marielyst på folkekøkken.

Billetter

Folkekøkken & Foredrag kl. 18.00 på Sømærket og kl. 19.30 på højskolen: 200 kr. (+ gebyr) | Deadline for billetkøb er på dagen kl. 12.00.
Foredrag kl. 19.30 på højskolen: 100 kr. (+ gebyr).

Køb din billet HER

 

Date

26 sep 2022

Time

18:00 - 21:30

Højskolen på Marielyst