Home Events Folkekøkken og Foredrag: Geeti Amiri i Koncertsalen på Højskolen Marielyst

Folkekøkken og Foredrag: Geeti Amiri i Koncertsalen på Højskolen Marielyst

Billedet er venligst udlånt af Højskolen Marielyst — Kom helt ind under huden på mønsterbryder, forfatter og debattør Geerti Amiri i hendes livsbekræftende foredrag Glansbilleder. Foredraget tager bl.a. udgangspunkt i Geetis selvbiografi af samme navn.

I dette foredrag fortæller hun sin personlige historie om, hvordan hun er brudt ud af sit liv som afghansk kvinde og har skabt en tilværelse som dansk kvinde. Hun giver et tankevækkende indblik i sin splittelse mellem de to kulturer og kultursammenstødet, hun oplevede, da hun flygtede fra Afghanistan til Danmark med sin familie, da hun var blot fire år.

Hun deler ud af historier fra sin barske opvækst under ringe vilkår på bunden af København. Præget af storebroderens vold, ophold på krisecenter og senere tvangsfjernelse var Geeti Amiris opvækst ikke som de fleste. Samtidig har det ikke været let at være ung kvinde med muslimsk minoritetsbaggrund i Danmark. Geeti giver et unikt indblik i afghansk kultur og tradition, som de færreste danskere har, og hun fortæller om sin kamp for frihed, om at følge sit hjerte og bryde mønsteret.

Inden foredraget byder Restaurant Sømærket på Torvet i Marielyst på folkekøkken.

Billetter: Folkekøkken og Foredrag kl. 18.00 på Sømærket og kl. 19.30 på højskolen: 200,- kr. (+ gebyr) | Deadline for billetkøb er på dagen kl. 12.00.

Foredrag kl. 19.30 på højskolen: 100,- kr. (+ gebyr)

Billetter købes via KØB-knappen herunder.

KØB BILLET

#marielystweb

 

Date

09 maj 2022
Expired!

Time

18:30 - 21:30

More Info

Read More

Location

Højskolen Marielyst
Bøtøvej 2, Marielyst
Website
https://hojskolenmarielyst.dk/
Velkommen i Koncertsalen på Højskolen Marielyst

Organizer

Velkommen i Koncertsalen på Højskolen Marielyst
Phone
+45 54 13 63 61
Email
kontor@hsmarielyst.dk
Website
https://hojskolenmarielyst.dk/arrangementer/
Read More

Højskolen på Marielyst