Folkekøkken og foredrag: David Trads om det amerikanske valg - på Højskolen Marielyst

Hvis de omvendt vælger en demokrat, så vil USA igen begynde at ligne den nation, vi så op til under Obama. Men…det vil alligevel aldrig blive det samme – for med valget af Trump i 2016 åbenbarede en ny virkelighed sig for os alle: Nemlig at Amerika ikke længere er det land, vi troede, vi kendte. Hvad i alverden er det sket?

David Trads, som har boet og arbejdet i USA i flere omgange, blandt andet som USA-korrespondent, er en af landets førende USA-eksperter. Kendt fra tv, radio, i aviser og i de seneste år i den populære podcast Kampagnesporet – og senest forfatter til en bog om det amerikanske valg, Amerika, hvor er du?

I sit foredrag giver han et forsøg på at forklare, hvad i alverden det er, som sker i verdens vigtigste nation. Hvad er årsagerne til, at intet er, som det plejer? Alt alt er forandret! Trads, som trækker på sine erfaringer helt tilbage til 1980’erne, da han gik i skole i Michigan, og frem til i dag, giver det store overblik på en fascinerende, underholdende, begejstret, seriøs og tankevækkende facon.

Arrangeret i samarbejde med LOF Lolland/Falster.

Foredraget er kl. 19:30 og koster 100 kr. + gebyr. Er der ledige pladser tilbage sælges også billetter ved døren fra kl. 19.00.

Hvis man vil spise med ved højskolens folkekøkken kl. 18:30, koster det yderligere 75 kr. + gebyr (kun forsalg).

Billetter købes via KØB-knappen herunder.

KØB BILLET

Arrangement oversigt

Start dato Mandag - 26/10 - K1. 18:30
Pris Kr. 100,- | kr. 175,-
Det foregår Højskolen Marielyst
Kategorier Foredrag