Sange i sommernatten Udendørs koncert med Bente Kure og Leif Ernstsen på Højskolen Marielyst 23. juli kl. 19:30

Sange i sommernatten Udendørs koncert med Bente Kure og Leif Ernstsen på Højskolen Marielyst 23. juli kl. 19:30

Efter over tre måneders nedlukning er Højskolen Marielyst på vej til at åbne igen for sine kurser og samtidig genoptage sin omfattende koncertvirksomhed. 

Første koncert bliver torsdag 23. juli kl. 19:30 og som bliver holdt under åben himmel i højskolens park. 

Overskriften for koncerten er ”Sange i sommernatten” og de bliver leveret af den kendte musikalske duo Bente Kure og Leif Ernstsen. 

Selv om de har over 30 år på bagen på den danske musikscene, er de fortsat svære at sætte i bås. For de spiller både sanselige viser og glade popsange, de har noget på hjerte og leverer underholdning med klar holdning. Var vi i USA ville man klart karakterisere dem som en ”singer/songwriter-duo. 

Til koncerten i højskolens park har de sammensat et repertoire af egne sange og det bedste fra store danske sangskrivere som Jeppe Aakjær, Benny Andersen og Halfdan Rasmussen og alt sammen med henblik til at fylde sommernatten med velklingende melodier og tænksomme tekster. I forgrunden står Bente Kures klare og smukt nuancerede stemme og hendes inciterende guitarspil, mens Leif Ernstsen tilfører lyden af et helt orkester på sin harmonika. 

Selv om højskolens park snildt kan rumme flere tusind gæster, er der kun et begrænset antal billetter til salg for at alle kan holde fornuftig afstand til hinanden. Parken åbner kl. 18:30 og publikum opfordres til selv at medbringe stole og tæpper at sidde på. 

Billetter af 125 kr. sælges kun via højskolens hjemmeside www.hsmarielyst.dk/arrangementer

 

Arrangement oversigt

Start dato Torsdag - 23-07 - 19:30
Pris Kr.125.00
Det foregår Højskolen Marielyst
Kategorier Koncert